Redaksjonen

Morven Muilwijk

Sjefredaktør/Prosjektleder

Doktorgradstipendiat i fysisk oseanografi med fokus på de polare områdene. I dag jobber han blant annet med in situ observasjoner fra Polhavet og med en global jordsystem-modell (NorESM).

Silje Skjelsvik

Sjefredaktør/prosjektleder

Masterstudent ved Geofysisk institutt ved UiB med spesialisering i fysisk oseanografi. Hun forsker blant annet på dypvannsdannelsen og sirkulasjonen i De Nordiske hav.

Helge Drange

Prosjektansvarlig/Klimaforsker

Formidler og foreleser ved Geofysisk institutt og Bjerknessenteret innen klima, oseanografi og meteorologi. Sitat Helge: "håper at økt forståelse om hvordan naturen fungerer får flere til å forstå at vi må forvalte jorden på en mer fornuftig måte enn i dag".

Vår Dundas

Redaktør

Masterstudent ved Geofysisk institutt ved UiB, med fordypning i fysisk oseanografi. Hun jobber med egenskapene til vannmasser i nærheten av isbremmen i Amundsnhavet, Antarktis.

Lise Bagne Apelthun

Redaktør

Masterstudent ved Geofysisk institutt ved UiB, med fordypning i kjemisk oseanografi. Hun forsker på primærproduksjon i Atlanterhavet og effekten det har på havets opptak av CO2.

Benedicte Otterdal Nergaard

Redaktør

Masterstudent ved Geofysisk institutt ved UiB, med fordypning i fysisk oseanografi. Hun jobber med å regne ut bølgeenergipotensialet utenfor Sunnmøre, langs vestlandskysten.

Carina Knudsen

Redaktør

Bachelorstudent i klima, atmosfære og  havfysikk ved Geofysisk institutt ved UiB, med et fremoverlent engasjement innen fagstoffet og formidling. Nordlendingen trives med å bo litt utenfor byen og syntes generelt Bergen er tropisk.

Sigrid Marie Auganæs

Redaktør

Bachelorstudent i klima, atmosfære- og havfysikk, fordi hennes store mål her i livet er å bli statsmeteorolog. På fritiden liker hun å gå korte turer i regnet, titte på skyer og redigere videoer for Værtinnen og Havmesteren.