Redaksjonen

Carina Knudsen

Sjefsredaktør

Bachelorstudent i klima, atmosfære og  havfysikk ved Geofysisk institutt ved UiB, med et fremoverlent engasjement innen fagstoffet og formidling. Nordlendingen trives med å bo litt utenfor byen og syntes generelt Bergen er tropisk.

Sigrid Marie Auganæs

Redigeringsansvarlig

Bachelorstudent i klima, atmosfære- og havfysikk, fordi hennes store mål her i livet er å bli statsmeteorolog. På fritiden liker hun å gå korte turer i regnet, titte på skyer og redigere videoer for Værtinnen og Havmesteren.

Christoffer Taraldsen

Teknisk ansvarlig

Førsteårsstudent i bachelorprogrammet klima, atmosfære og havfysikk ved UiB. Stor interesse for vær. Har en bachelor i journalistikk fra tidligere.

Jacob Qvam Skavang

Formidlingsansvarlig

Tar bachelorprogrammet i klima, atmosfære og  havfysikk ved Geofysisk institutt ved UiB. Bor i seilbåt, men det er på hav og fjell han trives best.

Eskil Fossum Solhaug

Formidlingsansvarlig

Bachelor student i klima, atmosfære og havfysikk. Har Interresse for atmosfæren og havet. Ellers er han tilhenger av fjellturer.

Tiril Thielemann Try

PR-ansvarlig

Bachelorstudent i Klima, atmosfære- og havfysikk ved UiB. Interesse for det hun ikke vet noe om, aktiviteter som yoga, svømming, fjellturer og en stor kanne te.

Jonas Harestad

Formidlingsansvarlig

Siste semester i bachelorprogrammet «Klima, Atmosfære – og Havfysikk» og planlegger å starte på master i fysisk oseanografi til høsten 2020. På fritiden liker han å være ute i det fri og setter stor pris på en frisk løpetur i fjell og terreng i oppholdsvær.

Helge Drange

Prosjektansvarlig/Klimaforsker

Formidler og foreleser ved Geofysisk institutt og Bjerknessenteret innen klima, oseanografi og meteorologi. Sitat Helge: "håper at økt forståelse om hvordan naturen fungerer får flere til å forstå at vi må forvalte jorden på en mer fornuftig måte enn i dag".

Silje Skjelsvik

Prosjektleder

Masterstudent ved Geofysisk institutt ved UiB med spesialisering i fysisk oseanografi. Hun forsker blant annet på dypvannsdannelsen og sirkulasjonen i De Nordiske hav.

Morven Muilwijk

Prosjektleder

Doktorgradstipendiat i fysisk oseanografi med fokus på de polare områdene. I dag jobber han blant annet med in situ observasjoner fra Polhavet og med en global jordsystem-modell (NorESM).